Veszélyes áruk szállítása

Fuvarszervező kollégáink és fuvarozóink is rendelkeznek a veszélyes anyagok szállításához szükséges szakmai képesítéssel és engedéllyel. Az ADR-es szállítmányokat szállító járműveket folyamatosan ellenőrizzük, hogy felszereltségük a biztonsági előírásoknak megfeleljen. Minden gépkocsivezető, aki veszélyes árut szállít, több éves tapasztalattal rendelkezik ADR-es áruk fuvarozásában.

Mi számít veszélyes árunak?

Veszélyes árunak számítanak azon termékek, amelyek a szállításuk során tűz- és robbanásveszélyt, egészségkárosító hatást vagy környezetkárosító tulajdonságokat hordoznak. Például: tisztítószer, lakk, festék, kozmetikai termékek, vegyi anyagok.

 

Ajánlatot kérek »

speciális_fuvar_ikonok_1b.png

Gyógyszeripari termékek temperált szállítása

Biztonságos és hőmérséklet-szabályozott megoldásokat biztosítunk, amelyek megfelelnek a közúti gyógyszerszállítás legszigorúbb (GDP) szabványainak. A szállítások egész Európa területén validált, kalibrált és hő-térképezett eszközparkkal történnek. A szállítás alatt folyamatosan, több ponton történik a hőmérséklet ellenőrzése és dokumentálása, így garantált az előírt hőmérséklet biztosítása a teljes logisztikai lánc folyamán.

Mely termékek igényelnek temperálást szállítmányozás során?

Minden gyógyszeripari alapanyag és késztermék temperálást, vagyis az előírt +2 - +8°C/+8 - +15°C/+15 - +25°C tartományban tartást igényel.

Ezen kívül a gyorsan romló élelmiszeripari termékeknél is biztosítani kell a szállítás teljes ideje alatt az előírt hőfokot. Ezek szállítása a minőségmegőrzés végett a speciális áruk közé tartoznak.

Ajánlatot kérek »

Hűtést igénylő élelmiszeripari termékek fuvarozása

Szállítmányozóként fokozott hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szigorú élelmiszeripari előírásoknak, amelyeket a hűtést, fagyasztást igénylő áruk szállítása igényel, fuvarozóink is megfeleljenek.

Válaszfalas hűtős szerelvények segítségével biztosítjuk a különböző termékek hőfokát, így megőrizve a szállított áruk minőségét. Ha Ön is hűtést igénylő termékek szállíttatását tervezi Európában, forduljon szakértőinkhez bizalommal!

 

Mely termékek igényelnek hűtést, fagyasztást szállítás során?

Szavatosság és minőségmegőrzés céljából egyes élelmiszereket speciális hűtéssel, fagyasztással kell szállítani. Az ehhez szükséges technikai felszereltséget cégünk biztosítani tudja megbízóink számára.

Pl.: édesipari termékek, tejtermékek, hús- és hentesárú, hidegkonyhai termékek, cukrászipari termékek.

Ajánlatot kérek »

Jövedéki termékek szállítmányozása

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik magas áruértékű jövedéki termékek szállítmányozásában. Kizárólag olyan fuvareszközökkel végezzük ezen speciális áruk szállítását, amelyeknek a biztosítása kiterjed a jövedéki termékek szállítására is. Ügyfeleink számára az exportellenőrzés, a vámkezelés, a behozatali és a kiviteli szabályok terén is támogatást biztosítunk.

Milyen áruk tartoznak a magas áruértékű jövedéki termékek közé?

Magas áruértékű jövedéki termékek minden esetben fokozott ellenőrzést és speciális szállítást igényelnek.

Ezen termékek közé tartoznak a sör, csendes és habzóbor, az egyéb csendes és erjesztett ital, köztes alkoholtermék és az alkoholtermék.

 

Ajánlatot kérek »

magas árúérték.png

Magas áruértékű termékek szállítmányozása

Minden ránk bízott szállításnál és árunál a legfontosabb a biztonság, de vannak azon magas áruértékű termékek, amelyeknél még fokozottabb figyelem szükséges.

Minden tehergépjármű rendelkezik GPS nyomkövetéssel, mobiltelefonnal, szükség esetén biztonsági zárral, illetve ellenőrzött engedélyekkel, min. 100.000 USD értékű CMR biztosítással.

A gépjárművezetők előírt útvonalterv szerint közlekednek a fel- és lerakóhelyek között, és kizárólag zárt, őrzött parkolókban töltik pihenőidejüket.

Ügyfeleink Track&Trace rendszerünkön keresztül tudják követni a rakomány útját a szállítás teljes ideje alatt.

 

Milyen áruk tartoznak a magas áruértékű termékek közé?

Azon rakományoknál, ahol az áru bruttó kilogrammonkénti értéke magasabb, mint 8,33 SDR (kb. 9,22 EUR) már magas áruértékűnek tekintendő, mivel a közúti CMR biztosítások eddig nyújtanak fedezetet. Ebben az esetben gondoskodunk a külön szállítmánybiztosítás megkötéséről is ügyfeleinknek.

Pl. egyes ruházati, kozmetikai termékek, jövedéki termékek, gyógyszer, speciális műszerek, gépek, berendezések, stb.

 

Ajánlatot kérek »