Spanyolország szállítás

Cégünk megbízható és versenyképes kiszolgálást biztosít a spanyol fuvarozás terén is, köszönhetően az ez irányban kialakított fuvarozói hálónknak. Célunk, hogy a következő években növeljük spanyol szállításaink számát, fenntartva a Palmsped Cargo által képviselt minőséget.

 

Spanyolország az elmúlt 2-3 évben vált gyöngyszemmé számunkra és nemcsak a hosszú partszakasza és klímája miatt.

Nem véletlen, hiszen a spanyol gazdaság gyakorlatilag 2016 végére érte el a válság előtti szintjét. Spanyolország most hagyott maga mögött egy „elvesztegetett” évtizedet.

Ez a közúti export és import szállításokban is érződik. A spanyol friss gyümölcs mellett egyre inkább növekszik más árutípusok importja is.

Alapanyagokat, gépipari termékeket, játékokat, jövedéki termékeket egyre nagyobb számban szállítunk Spanyolország területéről.

spanyol.png

Barcelona a majdnem 2000 km-es és Madrid a 2500 km-es távolságával nincs közel közúton, Sevilla viszont már kimondottan messze van, hiszen 3000 km Budapesttől.

Emiatt minden szabad helyet érdemes kihasználni a kamionokon, hogy gazdaságos legyen a megrendelőknek és a fuvarozóknak is a szállítás.

 

1-25 paletta közötti árumennyiségek esetén javasoljuk a részrakományos szállítási módunkat, amivel 4-5 nap alatt célba juttatjuk az árut a megadott helyre.

Nyugat-Európa történő szállítás

Nyugat-Európa fontos és erős üzleti partnere a magyar vállalatoknak, természetesen nekünk is. Komplett és részrakományos export, import szállítmányozásunkkal havonta kb. 400 megrendelést teljesítünk a nyugati régió területére, úgy mint:

  • Németország

  • Ausztria

  • Belgium

  • Hollandia

  • Dánia

  • Franciaország

  • Spanyolország

  • Olaszország.

 

Kínálatunkban szerepel minden gépjármű típus: ponyvás, dobozos, hűtős 1-24 tonna között.

 

A német szállítások mindig is egy szabályozott rendszerben működtek cégünknél is, úgy ahogy a német vevők elvárják. Napi indítások, napi érkezések, időkapuk, normál palettás áruk.

Tudjuk az olasz emberek könnyedebbek, így mi nagy hangsúlyt helyezünk az áruátadásnál, áruátvételnél a mennyiségi ellenőrzésre. Kiemelten fontos, hogy a gépjárművezetők a palettára csomagolt áruk mellett a m3-es dobozos, kartonos áruk mennyiségét és darabszámát is fokozottan ellenőrizzék.