Románia szállítás

Több megbízó partnerünkkel rendszeres együttműködésben dolgozunk annak érdekében, hogy a román vevőiknek az áruszállítást teljes pontossággal biztosítani tudják.

 

Az elmúlt években stabil logisztikát alakítottunk ki ügyfeleink számára, akik Romániába exportálnak vagy Romániából importálnak.

Az elégedettségük a legfontosabb visszajelzés számunkra, hogy jól döntöttünk.

 

Naponta indítunk kamionokat Romániába, melyeken mindig van szabad hely, így 1-2 palettától a részrakományos szállítást javasoljuk ügyfeleinknek.

 

Kialakítottuk a román részrakományos szállítási megoldásainkat is, így kisebb mennyiségű áruk esetén ez is egy jó megoldási lehetőség azon ügyfeleknek, akik a kedvezőbb ár – plusz 1 nap tranzit idő mellett döntenek.

románia.png

Jelenleg export szállításaink Bucarest, Cluj Napoca, Timisoara, Satu Mare, Oradea és Pitesti térségébe irányulnak, amiket a Brasov, Zavoaia, Buzau import illetve a magyar határközeli szállításokkal igyekszünk összehangolni.

Mit érdemes tudni a romániai fuvarozásról?

A Romániába irányuló export gyorsabb ütemben nő, mint az import és ez a közúti szállításainkban is kimutatható.

Román kamionokat úton-útfélen látunk áthaladni Magyarország területén, hallunk rossz példákat, de mi tapasztalunk jókat is. Ezen a területen vannak még az olcsó fuvarosok és vannak a megbízhatóak, akik korszerűsítik járműparkjukat annak érdekében, hogy a minőségileg elvárt szolgáltatást tudják nyújtani.

Mi a megbízható és színvonalas román szállítás mellett tettük le voksunkat.