Bulgária szállítás

Több megbízónk örömére, mára már a komplett rakományú szállítások mellett elindítottuk részrakományos szállításainkat is Bulgária és Magyarország között, exportban és importban egyaránt. Az elmúlt évben sikeresen erősítettük szerepünket és jelenlétünket a bolgár közúti fuvarozási piacon, amit a jövőben is elkötelezetten folytatunk annak érdekében, hogy vevőinknek eljuttassuk Bulgáriába, illetve beszállítsuk az onnan vásárolt árukat.

 

1-5 raklap közötti mennyiségeknél is bevezettük annak lehetőségét, hogy komplett furgon helyett nagykocsis részrakományként szállítjuk ki vevőinknek az árut, amennyiben az 1 napos tranzit idő helyett a kedvezményesebb fuvarköltséget részesítik előnyben.

A sürgős bulgáriai szállításokat természetesen komplett fuvarozási módban másnapi lerakási garanciával szervezzük és minden típusú gépjárművel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

bulgária.png

Bulgária egész területét jól ismerjük, így Sofia térségén túl a távolabbi helyekre is szállítunk, úgymint Plovdiv, Haskovo, Varna, Burgas, Ruse, Skopje. Tranzitországnak mindig Romániát választjuk, mivel így pontosan tervezhető az érkezési időpont a lerakóhelyre.

Mit érdemes tudni a bolgár fuvarozásról?

Bulgária nálunk is csak az elmúlt 5 évben kapott nagyobb szerepet a szállítmányozásban. Köszönhetjük annak, hogy több bolgár fuvarozóval sikerült mára egy állandó, megbízható együttműködést kialakítanunk, mivel sajnos magyar fuvarozók már nem szívesen választják ezt az irányt a nem korszerű utak miatt.

 

Az utak még elég rossz állapotban vannak. A főutakon is megtalálható lyukak, gödrök és kátyúk miatt  a vezetést gondosan és óvatosan kell végezni, különösen éjszaka. Az Európai Unió pénzügyi támogatást nyújt Bulgáriának az utak helyreállításához.

 

A bolgár fuvarozók emellett elkezdték és folyamatosan fejlesztik gépjárműparkjukat, így már biztosítani tudjuk ügyfeleinknek az EURO4, EURO5 járművek alkalmazását.